ZALEPIO GA ZA POD! Jokić MONSTRUOZNIM potezom u POSLEDNJOJ SEKUNDI meča doneo pobedu Denveru! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.02.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić brutalnom blokadom u poslednjim sekundima meča doneo pobedu Denver Nagetsima!

ZALEPIO GA ZA POD! Jokić MONSTRUOZNIM potezom u POSLEDNJOJ SEKUNDI meča doneo pobedu Denveru! (VIDEO)

Foto: Chris Young/The Canadian Press via AP

Denver Nagetsi su savladali Toronto Reptorse u neizvesnoj završnici rezultatom 110:109. Osim nestvarne ofanzivne igre, Nikola Jokić je još jednom pokazao da greše oni koji ga potecenjuju u odbrani svog reketa.

On je u poslednjim sekundama meča anticipirao potez Odžija Anunobija i sjajnom blokadom ga onemogućio da donese pobedu Torontu.

 

 

Jokić je za 35 minuta na terenu postigao 28 poena, zabeležio 15 skokova i ostvario šest asistencija.

U timu Denvera istakli su se još Džef Grin sa 19 i Aleks Gordon sa 13 poena, a dvocifreni su bili i Vil Barton sa 11 i Našon Hajlan sa 10 poena.

Kod Toronta odličan je bio Paskal Siakam sa 35 koševa i 10 skokova, dok je Fred Van Vlit ubacio 25 poena.

Luka Dončić je nakon rekordnih 51 poena ponovo bio sjajan, ali ovog puta njegovih 45 poena nisu bili dovoljni Dalasu da izbegne poraz. Bolji od njih bili su Los Anđeles Klipersi rezultatom 99:97.

Pored 45 ponea, Dončić je zabležio 15 skokova i osam asistencija. Iza Dončića po učinku u timu Dalasa bio je Džejlin Branson sa 22 poena, Redži Bulok je postigao 17.

Najefikasniji u redovima franšize iz Kalifornije bio je Redži Džekson sa 24 poena, uz pet skokova i osam asistencija, Terens Man je postigao 21, a Markus Moris 20 poena.

Oklahoma je poražena na gostovanju Čikagu 106:101.

Aleksej Pokuševski je za 14 minuta provedenih na parketu upisao 7 poena i 4 skoka. U njegovom timu istakli su se Dort sa 31 poenom i Darius Bezli sa 17 poena.

U timu Čikaga briljirao je Ol-star starter u timu Lebrona Demar Derozan sa 38 poena, 6 skokova i 5 asistencija. Nikola Vučević upisao je dabl-dabl sa 31 poenom i 15 skokova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
gege

13.02.2022 10:11

'de si poš'o sinovac....