OGLASIO SE MINISTAR UDOVIČIĆ: Hvala Sonji i Jeleni na svemu što su uradile za srpsku košarku!

Autor:

Sport

12.02.2022

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je na oproštaju košarkašica Sonje Vasić i Jelene Bruks od reprezentativne karijere.

OGLASIO SE MINISTAR UDOVIČIĆ: Hvala Sonji i Jeleni na svemu što su uradile za srpsku košarku!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Vasić i Bruks su pre meča Srbije i Australije u Beogradu, na kvalifikacionom turniru za Svetsko prvenstvo, dobile ovacije i emotivan oproštaj od najdražeg dresa.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić odao je priznanje košarkašicama koje su ostavile neizbrisiv trag:

- Hvala Sonji i Jeleni za svaki postignuti poen, za bezuslovnu ljubav prema nacionalnom dresu i svemu što su uradile za srpsku košarku! Nezaboravan je osećaj kada se opraštate od reprezentacije, sve emocije, počeci, pobede, porazi, stanu u taj jedan aplauz i zagrljaj. Odlažete dres koji vam je bio svetinja, ali sport i dalje ostaje vaša najveća ljubav i pokretač. Njihove saigračice su imale priliku da uče od najboljih, i zato sam siguran da će im Sonja i Jelena biti najveća podrška i motivacija sa tribina- izjavio je ministar Udovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading