NAJVEĆI DIVLJACI NBA LIGE! Pretio Jokiću i njegovoj braći, sada zaradio isključenje zbog prljavog poteza! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.02.2022

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braći Moris definitivno nije mesto u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu!

NAJVEĆI DIVLJACI NBA LIGE! Pretio Jokiću i njegovoj braći, sada zaradio isključenje zbog prljavog poteza! (VIDEO)

Foto: Starsport

Još jedan u nizu nesportskih poteza od strane braće Moris viđen je noćas na utakmici u kojoj su Los Anđeles Klipersi poraženi od Memfis Grizlisa (135:109).

U glavnoj ulozi ovog puta bio je Markus Moris, koji je divljačkim faulom umalo povredio najboljeg košarkaša Memfisa Dža Moranta. 

Morant je krenuo na zakucavanje kada ga je Moris, reklo bi se namerno, udario direktno u lice. Sudije se nakon gledanja snimka dosudile drugu nesportsku grešku Morisu čime je zaradio automatsko isključenje.

 

 

Markus je ranije u sezoni pretio Jokiću i njegovoj braći nakon sukoba srpskog centra sa Markifom Morisom, inače Markusovim bratom blizancem.

Markif Moris još uvek se nije vratio na teren nakon tog okršaja početkom novembra, i propustio je 45 utakmica.

Dok je nosio dres Njujork Niksa imao je i Markus Moris sukob sa Nikolom Jokićem koji je malo falilo da se pretvori u tuču.

 

 

Braća Moris trebalo bi da razmisle o promeni sporta, pošto na košarkaškom terenu ne pokazuju ništa osim prljavih poteza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading