ABA LIGA OVO NE TOLERIŠE: Šok za Budućnost!

Autor:

Sport

05.02.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika borba vodiće se u okviru regionalne ABA lige za što bolji plasman pred start doigravanja. Košarkaši Crvene zvezde trenutno su u prednosti u odnosu na Večitog rivala, kao i velikog rivala iz Podgorice koji se našao na meti disciplinske komisije.

ABA LIGA OVO NE TOLERIŠE: Šok za Budućnost!

Foto: Starsport

Disciplinski sudija ABA lige kaznio je Budućnost sa 15.001 evrom zbog vređanja sudije Josipa Radojkovića na meču protiv Cedevite Olimpije.

Kako se saznaje Budućnost je dobila novčanu kaznu pošto je jedan navijač tokom druge četvrtine došao do zaštitne ograde i pljunuo u pravcu hrvatskog arbitra. Publika u dvorani Morača Radojkovića je takođe verbalno napadala, a delegatu utakmice je predat i jedan ključ koji se našao na terenu.

Srećom po Crnogorce, propisana novčana kazna je najniža na skali, jer po pravilniku ABA lige može da ide i do 70.000 evra, a Budućnost je naloženo da u narednim utakmica "pooštri mere obezbeđenja".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading