JOKIĆ I BOGDANOVIĆ DOMINIRALI NBA PARKETIMA! Sjajno veče košarkaša sa prostora bivše Jugoslavije! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.01.2022

07:41 >> 07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski igrači imali su fantastično veće u noćašnim NBA utakmicama!

JOKIĆ I BOGDANOVIĆ DOMINIRALI NBA PARKETIMA! Sjajno veče košarkaša sa prostora bivše Jugoslavije! (VIDEO)

Foto: AP Photo/Adam Hunger

Denver Nikole Jokića slavio je na gostovanju Burklinu, verovatno trenutno najjačem sastavu NBA lige, rezultatom 124-118. Mora se istaći da noćas u sastavu Netsa nije bilo ni jedne od njihove tri zvezde, ali Netsi su popunjeni na svim pozicijima i bez njih. 

Slabo prvo poluvreme imao je Jokić, delom zbog problema sa faulovima. Probudio se u nastavku igre i njegovim karakterističnim koketiranjem sa tripl-dablom doveo Nagetsa do jako važnog trijumfa u borbi za plejf-of.

Meč je završio sa 26 poena, 10 skokova i osam asistencija, uz jednu ukradenu loptu. Šutirao je 6/11 za dva, 2/2 za tri i osam od osam sa linije za slobodna bacanja.

U Bruklinu su se istakli Tomas sa 26 poena, i sjajni Australijanac Mils sa 21 poenom.

Atlanta je savladala Sakramento na domaćem parketu sa 121:104.

U domaćem timu našao se Bogdan Bogdanović nakon pet propuštenih mečeva zbog povrede.

 

 

Usled limitirane minutaže na parketu je provero samo 23 minuta, ali uspeo je za to vreme da zatrpa koš bivšeg kluba. Ubacio je 18 poena, od čega 16 za samo 13 minuta u prvom poluvremenu. Uz to imao je tri skoka, sedam asistencija i jednu ukradenu loptu.

U timu Atlante Okongvu je takođe postigao 18 poena, dok je Tre Jang imao 17 poena i 10 asistencija. Kod Kingsa su se istakli Harison Barns sa 28 i Mičel sa 20 poena.

Igrači sa prostora bivše Jugoslavije su takođe imali sjajno veče. 

Nikola Vučević je upisao 17 poena (8/11 iz igre), 15 skokova i osam asistencija u pobedi njegovog Čikaga nad Torontom 111:105.

Dalas je savladao Portland 132:112 na krilima Dončićevog tripl-dabla. Mladi Slovenac upisao je 15 poena, 10 skokova i 15 asistencija uz za njega nekarakteristično mali broj uzetih šuteva, 2/5 za dva, 2/6 za tri i 5/8 sa linije za slobodna bacanja

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading