DURENT: Jokić nije namerno, takve stvari se dešavaju; KER: Ne znam koliko loše je bilo

Autor:

Sport

24.12.2017

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiv Ker kaže da nije video snimak, dok Kevin Durent kaže da Jokić sigurno nije želeo da udari Grina u lice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Nikola Jokić je u pobedi Denvera protiv Golden Stejta laktom u lice udario Drejmonda Grina, a o tome će se verovatno pričati tokom celog dana. Niko ne misli da je srpski košarkaš ivala udario sa namerom. 

- Nisam imao priliku da vidim snimak cele situacije. Zamolio sam sudije da pogledaju, ali oni nisu videli ništa što bi bilo nedozvoljeno. Ja nisam video snimak i ne znam koliko je loše bilo - kratko je incident između Jokića i Grina prokomentarisao trener Voriorsa Stiv Ker.

- Jasno je da Džoker nije želeo da ga udari u lice, ali to se dogodilo. Samo treba da pređemo preko svega, znam da je Drejmond kao i ceo tim želeo da to bude faul, ali takve stvari se nekada dešavaju. Sudijama je promaklo, ali to je samo deo igre i treba da nastavimo dalje - ocenio je Kevin Durent.

Grin je nakon meča odmah obavio preglede i snimanja lakta na koji se dočekao u padu nakon udarca, ali rendgenski snimci pokazuju da je sa njegovom rukom sve u najboljem redu.

Nakon meča je Grin, kako prenose američki mediji, bio dobro raspoložen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading