SRAMNO PONAŠANJE PRVOG ČOVEKA PODGORIČANA: Bokanovi pajtosi prave HAOS u ABA ligi!

Autor:

Sport

21.01.2022

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pajtosi Dragana Bokana prave haos u ABA ligi!

SRAMNO PONAŠANJE PRVOG ČOVEKA PODGORIČANA: Bokanovi pajtosi prave HAOS u ABA ligi!

Foto: Starsport

Dragan Bokan

Zoran Kojičić, predsednik Košarkaškog kluba Studentski centar Derbi (SC Derbi) kažnjen je sa minimalnih 7.000 evra zbog pretnji i vređanja Tomislava Hordova, glavnog sudije sa utakmice njegovog tima i Partizana (83:93) odigranog pre šest dana u Podgorici. U prijavi koju je dostavio delegat hrvatski arbitar je između ostalog napisao da mu je Bokanov čovek, kako ga oslovljavaju crnogorski mediji, pri ulasku u tunel na putu ka svlačionicama rekao: "Govno jedno, je*em te usta, završiću ja tebe."

ŠIFRA "VOLI"

Zoran Kojičić očigledno ne mora da brine za finansije zbog ovakve kazne jer je glavni sponzor njegovog kluba, prema navodima medija iz regiona, firma "Derbi", koja daje 800.000 evra po sezoni. Vlasnik "Derbija" je Izet Rastoder, Albanac rodom iz Berana koji živi i radi u Sloveniji, a isporučuje banane za lanac supermarketa "Voli", koji je u vlasništvu Dragana Bokana, prvog čoveka podgoričke Budućnosti. Takođe, prema podacima sa "Volijevog" sajta, prvi čovek SC Derbi je direktor veleprodaje kompanije "Voli", dok je Dragan Bokan predsednik borda direktora.

Republika

Foto: Starsport

PRLJAVE FINANSIJE

Svu trojicu povezuje i slučaj koji se dogodio pre samo sedam dana, kada je u magacinu pomenutog lanca supermarketa pronađeno preko 400 kilograma kokaina u kutijama od banana. Pošto je Rastoder, poznatiji i kao "kralj banana", jednom prilikom rekao da banane kupuje u Ekvadoru i Kostariki, kao i u ostalim zemaljama centralne i Južne Amerike, mediji su preneli informaciju da se u "Derbijevim" bananama redovno krije i kokain, koji je tek sada otkriven, a od istog se očigledno finansiraju i podgorički klubovi u regionalnom košarkaškom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading