PAKLENI JANUAR SE NASTAVLJA: Mega, Cibona, Turk Telekom i Krka!

Autor:

Sport

20.01.2022

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana, pre samo dva dana ubedljivo su slavili u okviru 10. kola Evrokupa protiv nemačkog Hamburga, a već danas ih očekuje iskušenje u regionalnom takmičenju.

PAKLENI JANUAR SE NASTAVLJA: Mega, Cibona, Turk Telekom i Krka!

Foto: Tanjug

Pulene trenera Željka Obradovića danas (četvrtak 20. januar) očekuje zaostali meč 13. kola ABA lige protiv ekipe Mege. Susret je na programu od 17 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Trofejni trener je u najavi ovog susreta medijima izjavio:

- Kako to obično biva, trudićemo se da odradimo najbolji mogući skauting, da postavimo utakmicu i probamo da igramo ozbiljno. Kao i svaki tim, i Mega zaslužuje respekt. To su mladi igrači koji uvek imaju veliku želju da igraju, da se takmiče. Zato moramo da imamo isti pristup kao protiv Hamburga - istakao je trener "valjka" Željko Obradović, koji ponovo neće moći da računa na kapitena Radeta Zagorca, zamenika Nemanju Dangubića i mladog Dušana Miletića, koji se oporavljaju od korone.

Košarkaše Partizana do kraja meseca januara očekuje pakleni ritam. Nakon pomenutog meča protiv Mege, crno-beli će u beogradskom hramu košarke dočekati zagrebačku Cibonu u subotu 22. januara, a već u petak 25. sledi duel u Ankari protiv Turk Telekoma u okviru 11. kola Evrokupa. Pakleni kraj prvog meseca 2022. godine crno-beli završavaju gostovanjem u Novom Mestu gde će 28. odigrati meč regionalnog takmičenja protiv slovenačke Krke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading