ŠOK ZA HRVATE! Ostali bez selektora!

Autor:

Sport

19.01.2022

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je i zvanična informacija, kako je javio HKS, reprezentacije je ostala bez selektora Veljka Mršića.

ŠOK ZA HRVATE! Ostali bez selektora!

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski navijači

Reč je o sporazumnom raskidu ugovora. 

- Hrvatski košarkaški savez se zahvaljuje gospodinu Mršiću na uloženom vremenu i velikom trudu, na doprinosu u nastojanjima koja su stremila jačanju hrvatske košarke i svakako na vrlo korektnoj saradnji. Ovim putem bih mu poželio puno uspeha u budućim poslovnim angažmanima - rekao je predsednik Hrvatskog košarkaškog saveza, Stojko Vranković. 

Svoju zahvalnost što je sedeo na kormilu reprezentacije izrazio je i on lično. 

- Nakon gotovo tri godine dobre saradnje zahvaljujem Hrvatskom košarkaškom savezu na ukazanom poverenju koje je rezultiralo uspešnim plasmanom reprezentacije na Evropsko prvenstvo, što je i bilo definisano kao primarni cilj. Posebna i duboka zahvala ide igračima, koji su u svakom trenutku nesebično davali sve od sebe. Zahvaljujem se i svim ljudima koji su bili uključeni u rad reprezentacije, zaposlenicima Saveza i stručnom štabu na podršci, a celoj reprezentaciji želim puno uspeha u nastavku kvalifikacija uz veliku želju da Hrvatsku gledamo na Svetskom prvenstvu - rekao je Veljko Mršić.

Republika

Foto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading