ŽELJKO OBRADOVIĆ POSLE POBEDE: Svi se osećaju važni i svi bi trebalo da uživaju...

Autor:

Sport

12.01.2022

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u okviru 9. kola Evrokupa pobedili su Trento rezultatom 97-65, a svoje viđenje utakmice izneo je trener Partizana Željko Obradović.

ŽELJKO OBRADOVIĆ POSLE POBEDE: Svi se osećaju važni i svi bi trebalo da uživaju...

Foto: Starsport

Željko Obradović

Zadovoljan je zalaganjem na terenu strateg KK Partizan.

- Igrali smo bez važnih igrača, nadam se da će svi biti zdravi. Igrali smo ozbiljno od samog početka, kao i na poslednjim utakmicama - rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Očekuje uskoro povratak u tim igrača koji su bili pozitivni na koronavirus.

- Imali smo sreću da smo sačuvali kontinutet treninga, igrači ozbiljno rade. Sve se to odrazilo na izgled ekipe večeras. Nadamo se da će od sutra biti Aleksa (Avramović) na treningu. Dangubić je bio opet pozitivan, ali bez simptoma. Šta je tu je. Nastavljamo da radimo - izjavio je Željko Obradović.

Minutaža je bila ravnomerno raspodeljena u ovoj utakmici.

- Svi se osećaju važni i svi bi trebalo da uživaju. Ima stvari na svakoj utakmici koje mogu da se poboljšaju. To sve spada u onaj deo posla koji nas čeka od sutra. Ali igrači već znaju. Ono što je očigledno, pokušavamo da igramo brže. Na tome insistiramo na treninzima i pokušaćemo da radimo na taj način - jasan je trener Partizana.

Zbog Svetskog atletskog dvoranskog prvenstva koje će se održati u Štark areni Partizan se seli u Pionir.

- Sa ovom utakmicom se selimo u Pionir, do početka aprila. Ali, šta je tu je. Pokušaćemo da uz program koji ima Zvezda da se svima omoguće termini. I gostujućim ekipama. Nećemo kukati nego ćemo da nastavimo da radimo. Pionir je teren gde smo već igrali. Ovde (u Areni) ne može ni mala sala da se koristi. Selimo se kompletno u Pionir - objasnio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading