JOKIĆ NIJE PRIVLAČAN! Meloun OTVORIO KARTE - kako će reagovati Nikolina žena?

Autor:

Sport

12.01.2022

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera poraženi su od Klipersa u noći između utorka i srede, a neuspeh franšize iz Kolorada teško je pao treneru Majku Melounu.

JOKIĆ NIJE PRIVLAČAN! Meloun OTVORIO KARTE - kako će reagovati Nikolina žena?

Foto: Tanjug/AP

Nagetsi su izgubili u Los Anđelesu u neizvesnoj završnici prokockavši 25 poena viška, koliko su imali sredinom treće četvrtine.

Važnije od izgubljenih lopti bilo je to da smo imali stvarno dobrog igrača kome nismo mogli da dodamo loptu. Imali smo momke u timu koji su bili nervozni kad se pojavio pritisak i neprihvatljivo je svaki put kad izgubite posle vođstva od 25 razlike u drugom poluvremenu. Ali ako ne možete da dodate loptu Nikoli Jokiću, to je veliki, veliki problem - objasnio je trener Denvera.

Šut za pobedu gostujućeg sastava promašio je srpski centar Nikola Jokić, ali Meloun nije štedeo pohvale na njegov račun.

Nikad ne uzimamo zdravo za gotovo to što je tu. On je MVP koji dobija najmanje poštovanja od svih kojih mogu da se setim, ako pogledamo koliku pažnju dobija. Ali, ako pogledamo koliko je on konstantan, vratimo se na NBA 'babl', na prošlu i ovu sezonu. Ostali smo bez Mareja, Portera, Dožera i zbog toga onda njegov učinak postaje još neverovatniji. Nikad ne leti previše, nikad ne pada prenisko. Znamo šta ćemo dobiti od njega svake večeri i to je za mene definicija veličine i zato je Nikola jedan od najboljih u ligi - jasan je Meloun, koji se na svoje izlaganje nadovezao urnebesnim komentarom.

Posmatram u celini. Nikola Jokić nije seksi. I nema ništa takvog oko njega. Njegova žena se možda ne složi sa mnom, ali stvar je u tome da on nije seksi za ljude!

Džoker je protiv Klipersa bio na pragu tripl-dabl učinka, a duel je okončao sa 21 poenom, uz 13 skokova i osam asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading