PAKAO KORONAVIRUSA: Odložena još jedna evroligaška utakmica!

Autor:

Sport

10.01.2022

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi u najeminentnijem evropskom klupskom košarkaškom takmičenju se nastavljaju...

PAKAO KORONAVIRUSA: Odložena još jedna evroligaška utakmica!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde nisu odigrali mečeve 19. i 20. kola Evrolige. Istanbulski Fenerbahče i španski Real Madrid u nekom drugom terminu gostovaće u dvorani "Aleksandar Nikolić", a prema dostupnim informacijama i meč koji je 13. januara trebao da se igra u Kaunasu u okviru 21. runde elitnog takmičenja između srpskog i litvanskog šampiona, moraće da sačeka neku povoljniju priliku.

Razlog je apsolutno poznat, a to je situacija sa koronavirusom koja u redovima srpskog i regionalnog šampiona ne jenjava. Na listi pozitivnih na navedeni virus nalaze se prvi trener Dejan Radonjić, njegov pomoćnik Goran Bošković, član stručnog štaba Nikola Birač, kao i igrači Nikola Kalinić, Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Holins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović i Majk Cirbes.

Ekipa sa Malog Kalemegdan je poslednji susret odigrala 2. januara u okviru 14. kola regionalnog takmičenja kada su u Splitu avladali domaću ekipu rezultatom 66:62. Derbi naredne runde ABA lige protiv Budućnosti u Podgorici je otkazan, a izvesno je da će ista sudbina biti i sa duelom Crvene zvezde i Igokee koji je planiran za 17. januar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dokle bre vise

10.01.2022 19:26

Samo vi odlazete ,igracete po dve na Dan .Vase kalkulacije su svima poznate

Bezanija

10.01.2022 19:30

Novace TK PARTIZAN ( J. GENCIC ) TE opismeni teniski. Znas da je talenat NEKOLIKO POSTO a RAD RAD RAD PRAVI SAMPIONA .NEMOJ TO NIKAD DA ZABORAVIS .