UŽAS U ITALIJI: Jeziv PAD Teodosića, igrači ga IZNELI sa terena, preti mu kraj karijere? (VIDEO)

Autor:

Sport

09.01.2022

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Virtusa iz Bolonje savladali su u gostima Ređijanu, ali je sve ostalo u senci povrede Miloša Teodosića.

UŽAS U ITALIJI: Jeziv PAD Teodosića, igrači ga IZNELI sa terena, preti mu kraj karijere? (VIDEO)

Foto: Starsport

Miloš Teodosić

Virtus je u Ređo Emiliji slavio sa 90:81, međutim, trijumf je pao u drugi plan zbog onoga što se desilo Milošu Teodosiću.

Kapiten reprezentacije Srbije doživeo je potencijalno ozbiljnu povredu. Tokom jednog prodora, on je ostao da leži na parketu, a prve informacije govore da je u pitanju povreda kolena.

Sve se ovo dogodilo u poslednjim trenucima utakmice, koja je već bila rešena. Teodosiću je noga proklizala na jednoj od reklama, zbog čega je i došlo do povrede. On nije mogao samostalno da napusti teren, pa su mu u tome pripomogli saigrači.

 

 

Virtus će sutra organizovati detaljne preglede da bi utvrdio težinu oštećenja koje je pretrpelo Teodosićevo koleno - objavio je klub iz Bolonje.

Sumnja se da je Miloš Teodosić pretrpeo težu povredu, koja bi mogla da da na duže odvoji van terena, a neki govore da bi ovo mogao i da bude kraj njegove karijere, ako se ispostavi da je povreda teže prirode.

Mi mu želimo brz oporavak i da ga uskoro vidimo na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading