KORONA NE MIRUJE: Otkazan još jedan evroligaški susret!

Autor:

Sport

08.01.2022

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi sa zaražanim košarkašima sve su veći. Nekolicini igrača Crvene zvezde koji su od ranije imali pozitivan test na koronavirus, danas se pridružio i Dejan Davidovac, što prouzrokuje dodatna odlaganja ranije planiranih susreta.

KORONA NE MIRUJE: Otkazan još jedan evroligaški susret!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak 11. januara trebali su u dvorani "Aleksandar Nikolić" u okviru 20. evroligaškog kola da dočekaju ekipu Real Madrida, ali do susreta sa španskim velikanom, barem u ovom moment, neće doći.

Rukovodstvo kluba sa Malog Kalemegdana uložilo je bordu Evrolige zahtev za pomeranje odigravanja navedenog meča. Organizacija EKA je zahtev usvojila, tako da će "Kraljevski klub" gostovati u beogradskom hramu košarke u nekom drugom terminu koji će naknadno biti određen.

 

 

Treba napomenuti da je ovo drugi evroligaški susret Crvene zvezde koji je koronavirus odložio. Prethodno, meč 19. kola, u kojem su crveno-beli trebali da dočekaju istanbulski Fenerbahče je takođe otkazan.

Naknadno će biti određeni termini odigravanja navedenih susreta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading