LEGENDA NAS JE NAPUSTILA: Smrt velikog sportiste, ali i čoveka - duboko pogodila Željka Obradovića!

Autor:

Sport

04.01.2022

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ubedljive pobede nad Zadrom (103:72), košarkaše Partizana očekuje još jedan sudar sa hrvatskim timom i ponovo kod kuće - u Štark Arenu stiže Split (sreda, 18.45).

LEGENDA NAS JE NAPUSTILA: Smrt velikog sportiste, ali i čoveka - duboko pogodila Željka Obradovića!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Pred duel sa Splitom, oglasio se i trener crno-belih Željko Obradović:

- Imamo praktično jedan dan za pripremu utakmice i daćemo sve od sebe da odreagujemo na najbolji mogući način. Split je ekipa koja igra različite vrste odbrane i to je najvažnije da se kroz dobar sastanak i trening što bolje pripremimo. Naravno, uz sve drugo što mi radimo u odbrani i napadu- rekao je trofejni stručnjak.

Iskoristio je priliku i da izjavi saučešće povodom smrti legende Splita Vinka Bajrovića.

- Ono što je meni veoma bitno je činjenica da je nedavno preminuo Vinko Bajrović Capo, dugogodišnji igrač i rukovodilac u splitskom klubu, kao i nekadašnji tehniko reprezentacije Jugoslavije iz vremena kada sam igrao. On je bio neverovatan čovek koji je svima nama pomagao u svakom pogledu. Želim da i ovom prilikom izjavim saučešće njegovoj porodici i košarkaškom klubu Split- rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading