UDARNA VEST U AMERICI: Čeka ga 254.000.000 dolara - poznato gde Jokić NASTAVLJA karijeru!

Autor:

Sport

04.01.2022

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Denvera Nikola Jokić najavio je da bi čitavu karijeru mogao da nosi dres Nagetsa, poput Dirka Novickog, koji je do kraja ostao veran Dalasu.

UDARNA VEST U AMERICI: Čeka ga 254.000.000 dolara - poznato gde Jokić NASTAVLJA karijeru!

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Naime, u slučaju da odluči da parafira produžetak ugovora sa Nagetsima, Srbina čeka "supermaksimalni ugovor", čije važenje je oročeno na pet godina, ukupne vrednosti od čak 254 miliona dolara.

Posle poraza u Teksasu, Jokić je još jednom "skinuo kapu" čuvenom Nemcu.

On je unikat, ne mogu da ga kopiraju. Košarkaški je delovao zaista kao ubica. Imao je taj instikt, mogao je da ubaci 40, 50 poena. Bio je nezaustavljiv - rekao je srpski as, pa je potom dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Omaž Novickom - Nikola Jokić

Dirk je jedan od rekih igrača koji je igrao ceo život za jedan tim. Osvojio je titulu i stvarno mu se divim. Baš zbog toga što nije napustio tim, nije odlazio. Zato mu se divim - podvukao je Nikola Jokić, a podsećamo da njegov trenutni ugovor sa Denverom važi do leta 2023. godine.

Inače, zanimljivo je bilo i tokom zagrevanja uoči susreta Dalas - Denver, Luka Dončić je spremio iznenađenje Srbinu, a kako je sve proteklo možete da pogledate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading