OBRADOVIĆ ISKRENO O POJAČANJU CRNO-BELIH: Kuruks na tapetu!

Autor:

Sport

03.01.2022

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su u "Štark areni" ekipu Zadra sa 103:72 u 14. kolu ABA lige.

OBRADOVIĆ ISKRENO O POJAČANJU CRNO-BELIH: Kuruks na tapetu!

Foto: Starsport

Partizan je imao 12 dana pauze, zbog otkazanog duela sa Megom:

– Da vam svima poželim Novu godinu, zdravlja i svega ostalog – rekao je na početku konferencije Željko Obradović.

– Rekao sam u najavi da su oni drugačija ekipa u odnosu na pre nekoliko meseci. Falili su neki igrači i oslabljeni su se držali u utakmici sve do treće četvrtine. Čestitam na tome. Igrali smo u dobrom ritmu, trudili smo se u pauzi koju smo imali da ubrzamo igru i više igramo u tranziciji. Večeras smo to na trenutke veoma dobro radili – rekao je trener Partizana.

 

 

Najbolju partiju u sezoni prikazao je Rade Zagorac, Balša Koprivica ga je pratio po broju poena, a ŽOC je izdvojio još jednog košarkaša.

– Mogu da izrazim zadovoljstvo kako je Rade odigrao. Teško je igrati meč, a da se nijedna lopta ne promaši. Još bitnije je kako se on bacao za loptu na parketu, kako je stvarao prilike saigračima. On ima kvalitet, nije zaboravio da igra. Još jedan igrač je odigrao izvanredno, od Kuruksa očekujemo još mnogo da pomogne timu. Znate da ja ne volim da pričam o tome, sada bi trebalo da pomenem i Koprivicu, ali ova dvojica igrača su se istakla – zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading