NIKOLA JOKIĆ ILI STEF KARI? Dejan Milojević u NEBRANOM GROŽĐU!

Autor:

Sport

02.01.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoćni trener Golden Stejt Voriorsa, Dejan Milojević se nije slučajno našao u jednom od najboljih timova NBA lige, gde ima priliku da sarađuje sa najboljim šuterom svih vremena, Stefom Karijem.

NIKOLA JOKIĆ ILI STEF KARI? Dejan Milojević u NEBRANOM GROŽĐU!

Foto: Starsport

Dejan Milojević

NBA je kao i ostale lige trenutno na velikom udaru korone, a ona nije zaobišla ni nekadašnjeg trenera Mege Dejana Milojevića.

- Imao sam kovid zbog čega sam kod kuće. Nisam među putnicima na Jutu, ali ubrzo bi ponovo trebalo da počnem da radim- rekao je Milojević.

Iza Milojevića je ogroman rad, a srpski trener ne oseća nikakav pritisak na svojim leđima.

- Čast, apsolutno. Nisam slučajno došao u Golden Stejt. Ovde se radi takve provere… Šta sve mora da se poklopi da bi neko dobio posao asistenta. Potrefilo se sve i stigao sam…

Nemanja Bjelica igra kao preporođen...

Republika

Foto: Starsport

Dejan Milojević i Nikola Jokić

- Golden Stejt igra timsku košarku s puno dodavanja, imamo peticu koji je praktično plejmejker i koji voli da razigrava. Sve mu to odgovara i igra jako dobro.

Srpski stručnjak je oduševljen najboljim šuterom svih vremena Stefom Karijem.

Kombinacija dobrog rada i neverovatnog samopouzdanja. Ti šutevi koji on ubacuje je nemoguće da se ubacuju u tim procentima, 43 odsto za tri poena ima u čitavoj karijeri. I to nisu obični, već teški šutevi. Milina mi je da sarađujem s tim igračem i da zajedno uživamo u pobedama, uglavnom. Verovatno je on jedan od retkih šutera koji ne mora da opere ruke u Moravi - nasmejao se Milojević.

Neizostavna tema je bio Nikola Jokić na čiji košarkaški put je imao ogroman uticaj.

- Stvarno je užvanje gledati kako igra. Kad god bih pomislio “to je to”, on je sledeće sezone odigrao još bolje.  Nestvarno koliko je dominantan je toliko da je to neverovatno. Brojevi koji pokazuju njegov uticaj na igru Denvera su neverovatni. Samo neka nastavi ovako i neka uživa u igri kao do sada - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading