PARTIZAN STARTUJE 2022: Obradović UPOZORAVA pred meč sa Zadrom!

Autor:

Sport

02.01.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana igraju prvi meč u 2022. godini protiv Zadra, u okviru 14. kola ABA lige.

PARTIZAN STARTUJE 2022: Obradović UPOZORAVA pred meč sa Zadrom!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Zbog odlaganja meča protiv Mege prošlog ponedeljka, biće to prva utakmica Partizana od 22. decembra i gostovanja Lokomotivi Kubanj u Evrokupu.

- Zadar je ekipa koja je drugačija u odnosu na onu prvu utakmicu kada smo počeli sezonu- rekao je u najavi meča Željko Obradović, podsetivši na uzbudljiv meč u Dalmaciji, u kojem je njegov tim pobedio.

- Imaju novog trenera, par novih igrača, igraju na apsolutno drugom nivou u odnosu na meč kada smo se sastali sa njima. Kao i uvek, pripremamo se za prvu utakmicu u godini. Bila je odložena utakmica sa Megom, tako da smo iskoristili to vreme da radimo, iako smo imali dosta igrača koji nisu bili sposobni da prisustvuju treninzima. Srećom, sada je sve u redu tako da očekujem da probamo da odigramo dobru utakmicu.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Zadar je u poslednja četiri kola ostvario tri pobede - protiv Cedevita Olimpije, Mege i Splita.

- Imali smo nedelju dana viška zvog otkazane prethodne utakmice tako da smo imali malo vremena za oporavak i pripremu za Zadar. Igralil smo protiv njih prvu utakmicu u sezoni, bili smo tada neuigrani kao ekipa i mislim da ćemo sada biti mnogo bolje pripremljeni za sutrašnji okršaj- poručio je Balša Koprivica.

Duel Partizana i Zadra biće odigrana u ponedeljak od 18 časova u "Štark areni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading