NEVEROVATNA PRIČA: Kako je Nikola Jokić NAGOVORIO Nejta Voltersa da dođe u Zvezdu!

Autor:

Sport

02.01.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaš Nejt Volters se vratio ovog leta u Crvenu zvezdu, a sada je otkrio ko ga je savetovao da 2015. obuče dres tima sa Malog Kalemegdana.

NEVEROVATNA PRIČA: Kako je Nikola Jokić NAGOVORIO Nejta Voltersa da dođe u Zvezdu!

Foto: Starsport

Nejt Volters u dresu Crvene zvezde

Volters sjajno igra ove sezone u Crvenoj zvezdi i jedan je od najkonstantnijih igrača u timu Dejana Radonjića, a u intervjuu za "Mondo" je otkrio manje poznate detalje karijere.

MVP NBA lige je bio "krivac" za dolazak američkog pleja u Beograd.

- Moj prvi kontakt sa evropskom košarkom bio je u Bešiktašu, želeo sam da se oprobam i nisam pogrešio. Posle te sezone bio sam na trening-kampu Denvera. Shvatio sam da neću uspeti da uđem u tim, dobio sam poziv Zvezde. Nisam znao mnogo o klubu osim da imaju odlične navijače. Presrećan sam zbog te odluke.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Tada je u Nagetsima bio Nikola Jokić. Najbolji igrač sveta je imao uticaj na Nejtovu odluku, što je i sam priznao.

- Bio sam oko mesec dana u timu Denvera, tada je Nikola tek počinjao, stvarao je ime. Čuo je da je Zvezda zainteresovana i rekao mi je dosta lepih stvari. Objasnio mi je kako je to sjajno mesto za igru, pričao mi je o navijačima, Beogradu, lepo mi je bilo to da čujem. Imao je uticaj na moju odluku. Nisam tada ni mogao da zamislim da će postati MVP- rekao je Volters za "Mondo.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading