JOKIĆ DIGAO SRBIJU NA NOGE: MVP NBA lige ima poruku za košarkašku naciju!

Autor:

Sport

01.01.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš i MVP NBA lige Nikola Jokić je otkrio koji uspeh u karijeri mu je najdraži i oduševio navijače u Srbiji.

JOKIĆ DIGAO SRBIJU NA NOGE: MVP NBA lige ima poruku za košarkašku naciju!

Foto: Tanjug

Nikola Jokić je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Riju i to je medalja koja mu najviše znači.

- Moja najveća nagrada u košarci koju sam dobio je srebrna medalja na Olimpijskim igrama u Riju- rekao je Jokić, pa nastavio:

- A, da, i to MVP priznanje. Ipak, Olimpijske igre su nešto posebno. Video sam tada naše vaterpoliste koji se drže zajedno, kako funkcionišu, kako su se okumili. Svaki put kad sam ušao kod njih u sobu unutra ih je bilo desetorica. To zajedništvo je neverovatno i zbog toga su verovatno najbolji na svetu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić o najvećim uspesima

Centar Denvera ima specijalan savet za sve mlade igrače koji dođu u najjaču košarkašku ligu na svetu.

- Ne smeš da razmišljaš o tome ko je naspram tebe. Gledaš samo dres i broj na njemu i ništa više. U suprotnom se izgubiš i zaboraviš sve što si znao. Počneš da se im se diviš, izgubiš želju da se takmičiš i prihvatiš da je taj neko bolji od tebe, a to nije dobro. Uvek kažem, ako ne voliš Stefa Karija, onda ne voliš košarku. To šta on radi je strašno- rekao je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading