MOGLI SMO PAMETNIJE! Radonjić RAZOTKRIO nove probleme u timu, pa progovorio o evroligaškim pojačanjima!

Autor:

Sport

30.12.2021

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je poražena od ekipe Zenita posle produžetka sa 76:80. Trener crveno-belih Dejan Radonjić je rekao kako je zadovoljan izdanjem svojih izabranika uprkos ishodu meča, i otkrio da zdravstvena situacija u timu nije baš najbolja.

MOGLI SMO PAMETNIJE! Radonjić RAZOTKRIO nove probleme u timu, pa progovorio o evroligaškim pojačanjima!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Crveno-beli su imali šut za pobedu u regularnom delu igre, kada je promašio Volters, a onda su u produžetku poklekli posle ishitrenih poteza.

- Imali smo dobru priliku da pobedimo pre poslednjih pet minuta, ali promašili smo poslednje šuteve. Ne samo na kraju, već i pre toga nismo najbolje odigrali u nekim situacijama, kada smo mogli mirnije da privedemo utakmicu kraju. 

Radonjić je nahvalio ekipu Zenita...

- Mora da se kaže da smo igrali protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi. Oni imaju ozbiljan kvalitet i nisu slučajno tu gde jesu. Drugih 20 minuta je odbrana bila mnogo bolja, ali to su detalji koji na kraju presudili, jer su oni to bolje radili od nas i na kraju su pobedili. U produžetku su bili bolji u napadu u nas, žao mi je što nismo bili kompletni.

Upitan je Radonjić o koncentraciji igrača u završnici i posebno odluci Voltersa da šutem za tri pokuša da reši meč u poslednjem napadu.

Republika

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Zenit

Danas je bio dobar napadački, bio je raspoložen jako. Naravno, i oni su radili nešto, ima i tu uticaja, ali moglo je pametnije da se uradi, da se ode na prodor, da se proba da se izbori faul - rekao je Radonjić, koji je potvrdio da Zvezda sa ovim rosterom igra do kraja Evrolige.

Da, što se tiče Evrolige ne može više da se dovedu igrači - stavio je Radonjić tačku na tu temu.

Bio je oduševljen podrškom navijača, ali je otkrio da je bilo dosta problema pred večerašnji duel.

- Imali smo fenomenalnu podršku, zato ostaje i veći žal što nismo dobili meč. Mislim da ima još dosta da se igra. Naravno da ćemo se truditi da već u narednim utakmicama pokažemo da iz ovoga možemo da izađemo jači, uz nadu da možemo da budemo kompletni. Uz činjenicu da je Maik Cirbes imao problema pre meča, jer je bio pod temperaturom, ali je pokazao karakter i tražio da igra, ali nije bio najspremniji. Generalno smo odigrali dobar meč...

Na kraju se dotakao i povređenih Davidovca i Dobrića i istakao da su i oni nedostajali da se ima opcija više u napadu.

Oni još nisu imali trening sa ekipom, ide to na bolje, ali to nam je problem, jer nam onemogućava da imamo neku opciju više na kraju, ne samo na kraju, nego i pre toga - rekao je Dejan Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading