DOBIJAO SAM PRETNJE SMRĆU: Igrao je za Partizan i Zvezdu, ali ovo nikad neće ZABORAVITI!

Autor:

Sport

28.12.2021

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaš Tarens Kinsi koji je igrao i za Crvenu zvezdu i Partizan je oduševio navijače crveno-belih.

DOBIJAO SAM PRETNJE SMRĆU: Igrao je za Partizan i Zvezdu, ali ovo nikad neće ZABORAVITI!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Tarens Kinsi je ostavio trag u oba beogradska kluba, ali je na Instagramu "kupio" Delije za sva vremena.

Ameriknaca na Instagramu reagovao na jedan snimak navijača Zvezde, koji su ga u pet minuta podsetili kako je izgledao njegov boravak na Malom Kalemegdanu, a posebno je apostrofirao da mu je to bila jedna od najtežih sezona u karijeri, posebno kada se uzme u obzir veliko rivalstvo dva tima.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

- Hvala vam za ovo. To je bila jedna od najizazovnijih sezona u karijeri. Prvi meč protiv Partizana, a oni bacaju papir, novčiće, nazivaju me pogrdnim imenima kao što je majmun... Takođe, dobijao sam i pretnje smrću šest meseci, svaki put kad napustim stan imao sam dvojicu policajaca kao obezbeđenje. Nisam mogao da idem u određene delove grada... Ali, bilo je slatko kada smo ih pobedili i osvojili titulu- napisao je Amerikanac na Instagramu.

Kinsi je u sezoni 2013/14 igrao za Partizan, a nakon samo godinu i po dana nakon što je igrao za crno-bele je stigao na Mali Kalemegdan.

Nakon te sezone u Zvezdi, Kinsi je igrao još za Hapoel Jerusalim, Breogan, Dižon i Orlandinu u kojoj je 2020. godine i zvanično završio karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading