SVE LEGENDA DO LEGENDE: Pogledajte koja su sve NOVA IMENA u Zvezdinoj upravi!

Autor:

Sport

27.12.2021

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda ovih dana će dobiti nove članove Skupštine, a svakako jedna od najvažnijih vesti je i ostanak Nebojše Čovića na mestu predsednika.

SVE LEGENDA DO LEGENDE: Pogledajte koja su sve NOVA IMENA u Zvezdinoj upravi!

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Podsetimo se, Čović je i sam u toku ove godine izjavio kako nije siguran u novu kandidaturu za prvog čoveka kluba sa Malog Kamegdana zbog zdravstvenog stanja. Međutim, kako stvari stoje, Čović će ostati na čelu Crvene zvezde i u novom četvorogodišnjem mandatu.

Foto: Starsport

 

Pored te informacije, crveno-beli će imati i novu Skupštinu sačinjenu od brojnih poznatih imena iz sveta sporta, ali i kulture.

Jedan od najboljih košarkaša NBA lige sa ovih prostora Nikola Vučević će tako postati deo Zvezde. Zatim, a tu su i proslavljeni reprezentativci Igor Rakočević, Darko Miličić, i aktuelni košarkaši ekipe sa Malog Kalemegdana Branko Lazić i Marko Simonović, kao i bivši fudbaler crveno-belih Miloš Ninković.

Pored njih Skupštinu će činiti proslavljeni jugoslovenski i srpski trener Vladislav Lale Lučić, a mesto počasnog predsednika imaće Vladimir Cvetković.

Uz proslavljene sportiste tu su i ovekovečeni navijači Zvezde poput glumaca Srđana Timarova, Milana Kalinića i Gordana Kičića, zatim pevača Momčila Bajagića Bajage...

Izborna Skupština zakazana je za ponedeljak od 16 sati a ubrzo se očekuje i zvanično saopštenje kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

 

 

Komentari (0)

Loading