REČI KOJE ODJEKUJU: Svaki košarkaš treba da Obradoviću da 50 odsto svoje plate

Autor:

Sport

27.12.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenadni košarkaš Dejan Tomašević govorio je za španske medije.

REČI KOJE ODJEKUJU: Svaki košarkaš treba da Obradoviću da 50 odsto svoje plate

Foto: Starsport

Željko Obradović

On je najviše govorio o letu 2005. godine. 

Tomašević je tada planirao da ne igra za reprezentaciju, ali jedan poziv je promenio sve.

– Krenuli smo na more u Grčku i u toku putovanja me je pozvao tadašnji selektor Željko Obradović. Još ranije sam mu rekao da ne mogu da se odazovem reprezentaciji i tada mi je rekao da me razume. Ali ovoga puta mi je rekao da sam neophodan njemu i reprezentaciji. Predomislio sam se i okrenuo se nazad. Jednostavno, ne možete da odbijete Željka Obradovića. Svaki igrač kojeg dovede Željko Obradović u svoj klub treba odmah da ga pita za broj žiro računa i da mu uplaćuje 50 odsto svoje plate jer će toliko napredovati kod njega – rekao je Tomašević za španski esRadio.

On se dotakao i prelaska u Partizan iz redova večitog rivala Crvene zvezde. 

– Kada sam prešao iz Crvene zvezde u Partizan bilo je to čudno samo po sebi, ali danas je to mnogo teže za igrače. U današnjoj situaciji i sa svime što znam, ne bih to opet uradio. Igrao sam fudbal nekoliko meseci u Partizanu i onda proveo pet godina u Zvezdi za koju mi je navijala cela familija. Verovatno sam jedini koji je igrao fudbal i košarku u Crvenoj zvezdi i Partizanu – izjavio je nekadašnji MVP Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading