RADONJIĆ PRED FMP: Evo kako ukrotiti Pantera...

Autor:

Sport

25.12.2021

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 12 časova gostuju u Železniku protiv FMP. Biće ovo derbi 13. kola, a Zvzeda je prva sa skorom 11-1, dok Panteri imaju 10-2 i nalaze se na trećem mestu.

RADONJIĆ PRED FMP: Evo kako ukrotiti Pantera...

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić ističe da je najvažnije da njegovi igrači dođu do novih bodova jer će crveno-beli ponovo biti oslabljeni.

- FMP je najprijatnije iznenađenje šampionata u dosadašnjem toku, igraju vrlo kvalitetnu košarku i zahvaljujući dosadašnjim igrama potpuno zaslužeo bore se za vrh tabele što je za svaku pohvalu. Mi ćemo ovu utakmicu odigrati bez Dobrića i Davidovca, imamo još manjih problema sa povredama. Najvažnije je da dođemo do novih bodova- rekao je Radonjić za klupski sajt.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Lazarević

Stefan Lazarević je nekada igrao u FMP-u, a sada će u dresu Crvene zvezde juriti bodova protiv dojučerašnjih saigrača.

 - Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je bez svake sumnje najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem toku prvenstva. Igraju vrlo borbeno, sa mnogo energije što je karakteristično za mlade ekipe, ali i vrlo kvalitetno. Već su u ovih 12 kola pokazali da mogu ravnopravno da igraju i sa ekipama koje su pre početka figurirale za najviši plasman, i u nedelju nas u svakom smislu očekuje teška utakmica u kojoj ćemo morati da budemo na visokom nivou ako želimo da ostvarimo cilj, a to su bodovi - rekao je Lazarević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading