NEDOVIĆ NE MOŽE SAM: Olimpijakos DOMINIRAO u derbiju (VIDEO)

Autor:

Sport

23.12.2021

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Olimpijakosa upisala je najznačajniju pobedu ove sezone. Pred 13.000 navijača u "OAKA" Areni savladan je Panatinaikos 84:65 u okviru 17. kola Evrolige.

NEDOVIĆ NE MOŽE SAM: Olimpijakos DOMINIRAO u derbiju (VIDEO)

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Uvedljivi i nedostižni bili su crveno-beli u prvom poluvremenu a tek je treća četvrtina donela "buđenje" Panatinaikosa.

Jurišom su Nedović, Papajanis, Mejkon i Okaro Vajt, uspeli da se rezultatski približe Olimpijakosu pre poslednje deonice meča.

Uspeli su "Zeleni" da priđu i na "minus tri" i ponadali se da mogu do preokreta, ali usledilo je snažan odgovor ekipe iz Pireja koja je poslednji period igre rešila u svoju korist rezultatom 30:14.

 

 

Najbolji u sastavu Olimpijakosa bili su Amerikanci Šakil Mekisik i Tajler Dorsi sa po 18 poena, dok je iskusni Kostas Slukas dodao je 16 poena uz 6 asistencija, a Bugarin Aleksandar Vezenkov imao je 14 poena, 5 skokova i 4 asistencije.

U poraženoj ekipi istakao se Nemanja Nedović, koji je za 32 minuta na parketu imao 17 poena uz 4 skoka i 7 asistencija, ali i 6 izgubljenih lopti. Podršku mu je pružao samo Jorgos Papajanis, koji je duel završio sa 14 poena, 11 skokova i 5 blokada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading