GROBARI STIŽU NA NOGE CRVENO-BELIMA: Bivši trener Zvezde ima SAVET za voljeni klub!

Autor:

Sport

17.12.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko žele sedmu pobedu u Evroligi, košarkaši Crvene zvezde protiv Bajerna večeras (20.45, Sport klub 1) u Pioniru moraće da zaustave najboljeg igrača gostiju i bivšeg košarkaša Partizana Vladimira Lučića, kaže za Srpski telegraf Stevan Karadžić, bivši trener crveno-belih.

GROBARI STIŽU NA NOGE CRVENO-BELIMA: Bivši trener Zvezde ima SAVET za voljeni klub!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Četa Dejana Radonjića je u poslednje dve runde elitnog takmičenja ostavila sjajan utisak budući da je savladan Olimpijakos, dok je protiv Barselone malo nedostajalo za veliku senzaciju. Minhenski klub, s druge strane, doživeo je debakl u duelu s Olimpijakosom, pa Karadžić očekuje reakciju tima Andree Trinkijerija.

- Uopšte ne volim kada ekipa tako ubedljivo izgubi jer se onda očekuje reakcija, da urode plodom kritike trenera i da se ekipa dodatno trgne i mobiliše. Neće Zvezdi biti lako. Ipak, siguran sam da crveno-beli imaju oružje da se suprotstave Bajernu, a tamo je Vladimir Lučić glavni. Odskače od ostalih. Ako njega zaustave, to može da bude presudno. Kada je gusto, Lučić preuzima stvari u svoje ruke i to se uglavnom završava dobro po Nemce - ističe Karadžić.

Uprkos tome što crveno-beli, uz šest trijumfa, imaju i devet poraza, najbolji trener Evrokupa 2009. smatra da Zvezda ima dobru sezonu.

- Poraz od Albe je bio neplaniran, ali su zato pali Olimpijakos i Zenit. S obzirom na zdravstvene probleme i roster, Zvezda dobro gura u ovom nehumanom sistemu takmičenja s prevelikim brojem mečeva - zaključio je Karadžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading