ANDREA PODIGAO BURU: Trinkijeri OPSOVAO pred duel sa Crvenom zvezdom!

Autor:

Sport

16.12.2021

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri nije želeo da ističe pojedince krive za minus 23 u Pireju pred dolazak u Beograd i duel sa Crvenom zvezdom (petak 19 časova).

ANDREA PODIGAO BURU: Trinkijeri OPSOVAO pred duel sa Crvenom zvezdom!

Foto: Starsport

Njegova ekipa trenutno zauzima deseto mesto u Evroligi sa sedam pobeda nakon 15 mečeva:

- Olimpijakos je bio sjajan i u napadu i u odbrani. Bili su bolji u svemu, čak i na zagrevanju. Sa druge strane, loš nastup mog tima. Nismo imali dovoljno fizičke i mentalne energije da se takmičimo. Kada govorimo o lošoj igri, ne pričamo o pojedincima ili samo igračima, već i o trenerima. U tim trenucima je najteže ostati objektivan. Naravno da bih mogao da uđem u svlačionicu i govorim šta ko nije uradio dobro, da je neko bio spor, ofrlje odradio, bla, bla, bla... Lako bih mogao tako 25 minuta. Ali ne mogu da zaboravim da igramo bez četvorice igrača. Svaka utakmica je velika, imali smo Efes, pa gostovanje Albi. S*anja se dešavaju i bilo je loše veče, ali ostajem uz svoj tim. Neću pokazati prstom ni na koga. Moramo da budemo bolji u svemu. Za 48 sati imamo novu utakmicu, do tada moramo da budemo bolji- izjavio je Trinkijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading