BIVŠI IGRAČ ZVEZDE ZAPALIO GROBARE: Partizan trlja ruke!

Autor:

Sport

16.12.2021

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Dangubić je u meču Partizana protiv Slaska, ali mu je i to bilo dovoljno da izraste u heroja pobede crno-belih u 7. kolu Evrokupa.

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE ZAPALIO GROBARE: Partizan trlja ruke!

Foto: Starsport

Dangubić je u meču protiv Slaska bio heroj pošto je postigao pobednosni gol u samom finišu duela.

- Pobeda je najbitnija, to se piše. Sigurno nismo zadovoljni našom igrom, moramo da na dosta stvari da poradimo. Naravno, napravićemo analizu i treba da se spremimo što pre za naredni meč u ABA ligi i Mornar u gostima. Ušao sam u igru i pokušao da pomognem ekipi. Pokušao sam tokom cele utakmice da budem spreman i da zadržim fokus. To se isplatilo i drago mi je što sam pomogao. Sigurno da postoji. Dosta vežbamo bacanja na treningu, trener potencira na tome, tako da se isplatilo. Igrali su dosta grubo, nametnuli kriterijum kod sudija. Odigrali su dobar meč, čestitam im na tome. Mi smo zadovoljni pobedom. Naravno, moramo da napravimo analizu, da što bolje otvorimo meč i dođemo do nove pobede u ABA ligi protiv Mornara - istakao je Dangubić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading