BURNO U EVROLIGI: Mitrović ponovo NAJURIO Džejmsa, Mirotić PREGAZIO Real u EL KLASIKU! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.12.2021

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Milana, Panatinaikosa i Barselone zabeležili su pobede u 14. kolu Evrolige, ali je veče obeležio novi sukob trenera Monaka Zvezdana Mitrovića i beka Majka Džejmsa.

BURNO U EVROLIGI: Mitrović ponovo NAJURIO Džejmsa, Mirotić PREGAZIO Real u EL KLASIKU! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/𝔸𝕝𝕖𝕤𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣𝕠 𝕄𝕒𝕘𝕘𝕚

Naime, Milano je slavio u Francuskoj rezultatom 71:65, a još u prvoj četvrtini meča Mitrović je oterao Džejmsa u svlačionicu, nakon jedne loše odbrane, kada mu je pobegao Serhio Rodrigez.

Kako se sve odigralo možete pogledati u videu.

 

 

Upravo je pomenuti španski plejmejker bio najefikasniji pojedinac u pobedničkom sastavu sa 13 poena, šest skokova i četiri asistencije, dok je Francuze predvodio Li sa 19 koševa.

Panatinaikos nije imao ni najmanje problema sa Albom, koja je "pala" u "OAKI" rezultatom 82:67. Zeleni su igrali bez povređenog Nemanje Nedovića, a istakao se Mejkon sa dabl-dabl učinkom od 20 poena i 11 asistencija. Kod "Albatrosa" prednjačio je Erikson sa 18 koševa, ali nedovoljno za iznenađenje u grčkoj prestonici.

 

 

Barseloni je pripao popularni "El klasiko" u kome je domaćin lako nadigrao Real sa 93:80. Barsa je odigrala sjajan susret, vodila je praktično tokom čitavog njegovog toka, na krilima sjajnog Nikole Mirotića. Odlični krilni centar "Kraljevićima" je ubacio čak 31 poen, uz deset skokova, Dejvis je dodao 16, a Laprovitola 14 koševa. Kod Madriđana, bolji od ostalih bio je francuski tandem Ertel/Kozer, a obojica košarkaša dala su po 11 poena.

 

 

Podsetimo, ranije večeras, sjajan meč odigrao je Nikola Milutinov, o čemu više možete pročitati OVDE.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading