(VIDEO) Janis i Milvoki srušili "kralja" sa prestola

Autor:

Sport

20.12.2017

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Milvoki Baksa i Klivlend Kavalirsa odigrali su sjajan meč prethodne noći, a neizvesna završnica pripala je domaćinu iz Viskonsina i to u ekstra uzbudljivoj završnici.

RepublikaFoto: twitter.com/Milwaukee Bucks
Sjajni Grk je praktično sam srušio Kavalirse

Najpre su Kavsi serijom od 24:3 stigli i prestigli Milvoki u samoj završnici, ali su se Baksi digli iz nokauta i vratili se na u vođstvo  107:105.

Usledile su trojke Brogdona i Džejmsa, da bi nakon novog pogotka sa distance preko Snela, Adetokumbo pokupio loptu posle promašaja rivala i pogodio uz dodatno bacanje za nedostižnih 117:113, šest sekundi pre kraja.

Upravo je Adetokumbo bio igrač utakmice sa 27 poena (8/14 iz igre), 14 skokova, osam asistencija i dve ukradene lopte.

"Ovo je veliki korak za naš tim. Pokazao je zrelost. Obično, u ovakvim situacijama, smo gubili", rekao je Adetokumbo.

Kavsima nije pomoglo 39 poena Lebrona Džejmsa (14/22), koji je imao i sedam asistencija, tri ukradene lopte i dve blokade, ali i sedam izgubljenih.

Vašington Vizardsi pobedili su Nju Orleans Pelikanse 116:106, a istakao se Bredli Bil sa 26 poena, od čega je 14 ubacio u trećem kvartalu u kojem je domaćin sa 32:15 prelomio meč.

Odličan je bio i Majk Skot sa 24 poena, Džon Vol je ubacio 18 uz deset asistencija i šest skokova, dok je Marčin Gortat zabeležio dabl-dabl sa deset poena i 14 uhvaćenih lopti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading