PRINTEZIS ZAPALIO DELIJE: Kako bi se on uklopio u tim Dejana Radonjića?

Autor:

Sport

09.12.2021

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Olimpijakosa Jorgos Printezis govorio je pred meč sa Crvenom zvezdom u nastavku evroligaškog takmičenja

PRINTEZIS ZAPALIO DELIJE: Kako bi se on uklopio u tim Dejana Radonjića?

Foto: Starsport

Printezis je govorio o Crvenoj zvezdi, kojoj pruža podršku jer je bratski klub, navodi Grk:

- Gledao sam Crvenu zvezdu, i prethodnih sezona. To je tim koji podržavam skoro kao Olimpijakos, znam za odnose između navijača. Vidim da ove sezone imaju dobar roster, dobru hemiju. Crvena zvezda igra tvrdo, vratili su staru hemiju. Dobijaju mnogo energije od svojih navijača, naročito na domaćem terenu. Imaju dobrog trenera, igramo protiv odlične ekipe. Oni su težak protivnik, igraju timski i verujem da mogu da dostignu sve, igraće do poslednjeg minuta. Verujem da imamo dobru hemiju. Tim je ove sezone skoro isti kao prošle. Samo imamo tri ili četiri igrača koji su se veoma dobro uklopili. Dobro funkcionišemo jedni sa drugima, igramo malo drugačije od ostalih, svi dobro znaju trenera, kao i on nas. Imamo dobru hemiju i za sada igramo dobro. Bitnije mi je da ostanemo zdravi svi jer kad igrate dobro u kontinuitetu, to ne znači da ćete igrati dobro i do kraja sezone. Sada igramo sasvim dobro, želeo bih da svi ostanemo zdravi, pa da nastavimo tako- rekao je Printezis za "Sport Klub".

Foto: Starsport

 

Protiv Crvene zvezde je imao dva važna šuta, koja su donela pobedu. Oba puta u Beogradu.

- Ne osećam pritisak, samo osećam kao da sam na pravom mestu u pravom trenutku. I moram da donesem takvu odluku, zato i igram ovde. Zato sam i naporno radio od početka karijere, da bih imao priliku da uzmem takve šuteve. Volim da uzimam te šuteve i srećan sam što moj tim na kraju slavi. Znam da su dva takva šuta bila protiv Zvezde, oba su bila važna – prošle i pretprošle sezone kada su nam doneli prednost domaćeg terena. Znate, kada ste igrač želite da pobedite, za to trenirate. Znam za odnose dva kluba, zaista podržavam to i Zvezdu kao klub, ali isto tako moram da uradim ono što je najbolje za moj tim, to je bila veoma važna pobeda za nas jer smo izborili prednost domaćeg terena. Možda nam je to čak bila i šansa za Fajnal-for u tom trenutku, ali ja zaista od srca želim sve najbolje Crvenoj zvezdi- kaže Grk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading