CRNO-BELI U TRANSU: Ljubimac Grobara se VRAĆA!

Autor:

Sport

07.12.2021

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaš i kapiten Partizana Mihajlo Andrić uskoro bi mogao da se vrati u Grčku. Prema nezvaničnim informacijama, on pregovara sa tamošnjim PAOK-om, koji ima želju da otkupi Andrića od Afjona.

CRNO-BELI U TRANSU: Ljubimac Grobara se VRAĆA!

Foto: Starsport

KK Partizan

Podsetimo se, Andrić je po odlasku iz Partizana, za koji je nastupao šest sezona i s kojim je osvojio dve nacionalne titule i jedan Kup Radivoja Koraća, internacionalnu karijeru počeo 2018. u Getingenu.

Republika

Foto: Starsport

 

Nakon provedene dve godine u nemačkoj Bundesligi, u leto 2020. godine preselio se u Grčku, kada je potpisao ugovor sa Kolososom sa kojim je uspeo da se domogne do plej-ofa nacionalnog šampionata.

Nakon sjajnih partija na Rodosu (prosek od 12,8 poena) Andrić je privukao pažnju stručnom štabu Afjona u kojem je ove sezone prosečno beležio 8,3 poena, 3,1 skok, 2,2 asistecije i jednu ukradenu loptu na deset mečeva u Prvenstvu Turske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

Komentari (0)

Loading