I KAMEN BI ZAPLAKAKO: Poruka koja slama i NAJTVRĐA srca, grčki velikan se oprostio od Stevana Jelovca

Autor: Republika

Sport

05.12.2021

19:30

Smrt Stevana Jelovca potresla je čitav sportski svet.

I KAMEN BI ZAPLAKAKO: Poruka koja slama i NAJTVRĐA srca, grčki velikan se oprostio od Stevana Jelovca

Starsport

Stevan Jelovac

Jelovac je preminuo od posledica moždanog udara u 32. godini života, a od njega se dirljivom i emotivnom porukom oprostio njegov, nažalost, poslednji klub u karijeri, AEK.

- Kako se nositi sa pošastima sudbine? Kako se pomiriti sa neshvatljivim? Našeg nasmejanog deteta nema... Tragedija. Neizreciva bol. Tužna vest je malopre stigla iz Srbije. Naš borac, naš brat Stevan je postao anđeo. Odleteo je u nebo...

17. avgust 2021 - uputio nam je velikodušan osmeh. Teška vremena, Svima nam je to bilo potrebno.

14. novembar 2021. - vreme se zamrznulo. Naš brat je počeo da vodi najveću bitku u svom životu. Tim je crpio snagu iz svog meča, od njegove strasti, van očekivanja. Nadajući se.

5. decembar 2021 - 22 dana kasnije... Neravnopravna bitka je završena. Stevan nije mogao da izdrži... Šta sada reći njegovoj porodici? Njegovim roditeljima? Njegovoj sestri, njegovom partneru?

"Anđele, ti letiš ovde, pateći i nevidljivi, uhvati me za ruku, ljudi imaju zlatne zamke", napisao je jedan pesnik. Nema reči utehe, one ne postoje. Istorija našeg slavnog kluba je isprepletena s teškoćama i tragedijama, ali sada si preterao.

"Slomi mi srce, izgubio sam nasmejano dete..."

Srećno, brate naš - stoji u potresnoj objavi grčkog velikana.

Komentari (0)

Loading