MUKE ISUSOVE: Trifunović OTKRIO kako je PRESUDIO Igokei!

Autor:

Sport

05.12.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Partizana Uroš Trifunović pogodio je dva penala koja su presudila Igokei u završnici susreta u Laktašima u okviru 10. kola ABA lige.

MUKE ISUSOVE: Trifunović OTKRIO kako je PRESUDIO Igokei!

Foto: Starsport

Crno-beli su slavili tesnu pobedu, a Trifunović je otkrio da se suočavao sa velikim pritiskom na liniji slobodnih bacanja.

Samo da ga dam - počeo je sa osmehom perspektivni as "Panrog valjka" razgovor za klupsku televiziju, pa je potom dodao:

Da ostanem smiren, šutnem kao da sam na treningu. Ušla je prva, posle je naravno bilo lakše, pa je ušla i druga. To je donelo pobedu što mi je veoma drago.

Veliki problem Partizanu u Republici Srpskoj predstavljalo je "šutersko neraspoloženje", a gosti su ubacili tek šest trojki iz 24 pokušaja.

Vrlo teška utakmica. Pošto nas šut nije hteo, znali smo da samo da kroz odbranu možemo da donesemo pobedu. Od drugog poluvremena smo igrali presing po celom terenu, preuzimali u odbrani i to nam je donelo pobedu - zaključio je Uroš Trifunović, koji je duel okončao sa 12 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading