NBA: Bjelica POKAZAO ZUBE San Antoniju, Bobi NEMOĆAN u porazu Dalasa od REKORDERA!

Autor:

Sport

05.12.2021

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški San Antonija i Memfisa zabeležili su pobede u noći između subote i nedelje, a na parketima su se našli i srpski košarkaši Nemanja Bjelica i Boban Marjanović.

NBA: Bjelica POKAZAO ZUBE San Antoniju, Bobi NEMOĆAN u porazu Dalasa od REKORDERA!

Foto: Tanjug/AP

Sparsi su iskoristili nešto slabije veče Stefa Karija, pa su savladali Voriorse usred San Franciska rezultatom 112:107. Pobednički sastav predvodili su Vajt sa 25 i Marej sa 23 poena, dok je na drugoj strani Kari stao na 27, ali uz slab procenat šuta iz igre (7/28).

Krilni centar Nemanja Bjelica imao je odličnu rolu sa klupe, pošto je za 13 minuta uspeo da ubaci devet koševa (4/6), uz po jedan skok, ukradenu, ali i izgubljenu loptu.

Memfis je, posle najubedljivije pobede u istoriji regularnog toka sezone, još jednom potvrdio odličnu formu, pošto je bio bolji od Dalasa sa 97:90. Bejn je predvodio Grizlise sa 29 poena, koliko je za Meverikse postigao i Hardavej Džunior. Srpski centar Boban Marjanović odigrao je 11 minuta, a za to vreme je postigao dva koša, uz sedam skokova i skromnih 1/5 iz igre.

Od ostalih mečeva izdvajamo ubedljivu pobedu Bostona u Portlandu (145:117), dok Milvoki, uprkos neigranju Janisa Adetekumba, nije imao problema sa Majamijem - 124:102.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading