POBEDU SU NAM DONELI NAVIJAČI! Obradović nahvalio protivnika i OPLEO PO NAPADU Partizana!

Autor:

Sport

04.12.2021

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je odigran jedan od najuzbudljivijih mečeva u dosadašnjem prvenstvu ABA lige. Beogradski Partizan savladao je Igokeu u Laktašima (70:68) nakon neverovatnog preokreta u poslednjim minutima meča i tako upiše devetu pobedu u odigranih deset kola.

POBEDU SU NAM DONELI NAVIJAČI! Obradović nahvalio protivnika i OPLEO PO NAPADU Partizana!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Kevin Panter

Nakon meča oglasio se i trener Partizana, Željko Obradović koji je pre svega čestitao domaćinu na odlično odigranoj utakmici.

- Moje prve impresije su da je ekipa Igokee odigrala izvanrednu utakmicu i da su dobili meč, bilo bi apsolutno zasluženo. To je sport, dali su sve od sebe, igrali izvanredno, dominirali na utakmici, ali eto dešavaju se i ovakvi preokreti, a ovaj se dogodio isključivo zahvaljujući energiji sa tribina. Hvala navijačima, podigli su ekipu, momci su se borili. Nismo igrali pametno, u odbrani da, napadački ponovo loše i to je ono o čemu pričamo i na čemu radimo na treninzima. Nevjerovatan je podatak da smo ubacili četiri šuta za tri poena u poslednoj četvrtini, veoma važno, znači ide šut. Kad se pogleda statistika, ostalo je dva od 20. Naravno, kad šutiraš i ubaciš za tri, onda je to potpuno drugačija utakmica - objasnio je Obradović.

Foto: Starsport

 

Popularni Žoc je takođe najavio i dodatnu analizu igre svog tima pred predstojeće utakmice.

- Želim da se zahvalim svim ljudima iz Igokee na fantastičnom gostoprimstvu, pre svega mom kolegi Draganu Bajiću, Vuku Radivojeviću, videli smo večeras i Milorada Dodika, sve su to naši sportski prijatelji i želim da se zahvalim na svemu i pre i tokom utakmice. Nadam se da ćemo biti u mogućnosti da uzvratimo kada za to dođe vreme. Još jednom čestitam igračima i trenerima Igokee na izvanrednoj utakmici, na pripremi i želim im mnogo sreće. Ne mogu a da se ne zahvalim navijačima, ovo je nešto jedinstveno i ovo je praktično njihova pobeda - istakao je Obradović i dodao:

- Što se tiče mog tima, moraćemo da nastavimo da analiziramo, da vidimo zbog čega ulazimo u neke situacije, pre svega napadački, koje nas teraju da šutiramo i gubimo lopte brzopleto. Takođe, ima problema i u odbrani pošto insistiramo na nekim stvarima, da menjamo i mi odbranu. U nekim trenucima je to bilo prilično dobro, u nekim smo vrlo lako primali poene. Bavićemo se time, analiziraćemo, težak period je ispred nas, u utorak nas očekuje put u Francusku na meč Evrokupa - zaključio je Obradović.

Partizan naredni meč igra protiv ekipe Levoloa u sredu (08.12) u okviru 6. kola Evrokupa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading