MEGA PALA POSLE DRAME: Barani slavili u trileru

Autor:

Sport

04.12.2021

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 10. kolu regionalne ABA lige košarkaši Mornara uspeli su da u veoma uzbudljivom meču savladaju ekipu Mege rezultatom 79:75.

MEGA PALA POSLE DRAME: Barani slavili u trileru

Foto: TwitterPrintscreen/@KKMegaBasket

Detalj sa meča Mega - Mornar

Prava drama usledila na gotovo četiri minuta do kraja kada je Gordić položio loptu u koš i dao dodatno bacanje za 72:64.

Činilo se da je sve gotovo ali su košarkaši Mege uspeli da sa devet vezanih poena preokrenu na 73:72 na minut i 58 sekunde do kraja.

Vil Mozli je zakucavanjem brzo vratio prednost.

Vladimir Mihailoviće, bek crnogorske reprezentacije je jednom bio precizan sa penala za 75:73 na 66 sekundi do kraja, da bi Mozli ukrao loptu Balcerovskom.

Poljak je postao potpuni tragičar, jer mu je Gordić utekao pri preuzimanju i 27 sekundi pre kraja povećao na 77:73.

Ekipa Mege je imala šansu na 78:75, ali je Malkom Kazalon promašio šut za dva poena, a Aleksandar Lazić uhvatio loptu i realizovao jedno bacanje za konačnih 79:75.

Najefikasniji u sastavu Mornara, bili su Nemanja Gordić sa 14, Vladimir Mihailović sa 12, Trej Luis, Vili Mozli, Tejlor Smit i Strahinja Mićović sa po devet poena.

Kod Mege, Karlo Matković je postigao 16, Malkolm Kazalon 14, Skuči Smit 11, Nikola Jović 10 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

Komentari (0)

Loading