HOĆE LI PARTIZAN KAO ZVEZDA? Obradović OTVORIO KARTE uoči nastavka ABA lige!

Autor:

Sport

03.12.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u subotu gostuju Igokei u 10. kolu ABA lige, a meč u Laktašima najavio je trener crno-belih Željko Obradović.

HOĆE LI PARTIZAN KAO ZVEZDA? Obradović OTVORIO KARTE uoči nastavka ABA lige!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Žoc je imao samo reči hvale za narednog rivala "Parnog valjka" koji je, podsetimo, naneo jedini poraz Crvenoj zvezdi u dosadašnjem toku regularnog dela sezone na Jadranu.

- Igokea je dobar tim, bilo gde da igra i sigurno da iziskuje veoma dobru pripremu. Mi smo trebali da reagujemo na trenigu i juče i danas, i naravno radićemo i sutra sve one detalje koje su bitni za igru Igokee. Oni su tim sa velikim iskustvom, promenjen u odnosu na prošlu godinu ali sa istim konceptom jer je isti trener koji radi izvanredno - ocenio je Obradović, koji je potom dodao:

Republika

Foto: Starsport

"Izvanredan trener" - Obradović povhalio Dragana Bajića

Mislim da ćemo morati dosta da vodimo računa o njihovoj odbrani koja je veoma specifična i da shvatimo na koji način treba da ih napadamo. Naravno uvek imamo u vidu i to kako ćemo mi da pripremimo odbranu i kako ćemo da neutrališemo njihove najbolje igrače, odnosno način na koji žele da poentiraju u ovoj utakmici - zaključio je Željko Obradović.

Podsetimo, duel u Laktašima igra se sutra od 19 časova, a Partizan trenutno deli lidersku poziciju na tabeli sa "Večitim rivalom" sa skorom 8-1. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Crni

03.12.2021 10:24

Hahaha sikiraju se kao ne moraju ni da idu već su pobedili