BOMBA JE EKSPLODIRALA: Vraća se Matijas Lesor!

Autor:

Sport

01.12.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već duže vreme se francuski centar Matijas Lesor dovodi u vezu sa beogradskim večitim rivalima iz Srbije, Partizanom ali i klubom za koji je ranije nastupao, Crvenom zvezdom. Tačnije, od kada je ovaj talentovani centar okončao dvomesečnu saradnju sa Makabijem iz Tel Aviva, često se pominjalo kako je moguć njegov povratak u Beograd.

BOMBA JE EKSPLODIRALA: Vraća se Matijas Lesor!

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Međutim, kako javljaju evropski mediji, Francuz je odlučio da karijeru nastavi u Unikahi iz Malage, za koju je već nastupao u sezoni 2018/2019.

 

 

Lesor je tokom karijere igrao za Elan i Šalon, dok je posle Zvezde branio boje Unikahe, minhenskog Bajerna, Monaka i pomenutog Makabija iz Tel Aviva.

Foto: Starsport

Matijas Lesor u dresu Crvene zvezde

Treba napomenuti i to da je Matijas dao obećanje šampionu Srbije i ABA lige da će se vratiti na Mali Kalemegdan, ali kada su mu crveno-beli poslali ugovor on ga nije potpisao, te je naprosno, prestao da se javlja ljudima iz Zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading