NBA: Bjelica se zaigrao, Kari povukao ručnu! Sansi nadigrali Voriorse

Autor:

Sport

01.12.2021

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noćas odigranom kolu NBA lige od srpskih košarkaša na parketu se našao Nemanja Bjelica koji je pružio odličnu partiju u porazu Golden Stejta od Finiksa rezultatom 104:96.

NBA: Bjelica se zaigrao, Kari povukao ručnu! Sansi nadigrali Voriorse

Foto: TwitterPrintscreen/Golden State

Nemanja Bjelica

Prošlogodišnji finalisti bili su bolji, a srpski krilni centar je za 12 minuta na terenu upisao četiri poena, šest skokova i dve asistencije. 

Što se tiče najistaknutijih, to je svakako bio Džordan Pul koji je ponovo imao sjajno šutersko veče sa 28 poena, ali je zastao Stef Kari koji je ubacio samo 12.

Sansi su trujumfovali najpre zahvaljujući pre svega sjajnom Deandre Ejtonu sa 24 poena i 11 skokova, i Kris Polu sa njegovih 15 poena i 11 asistecija.

 

 

Takođe se odigrao i njujorški derbi u koje je prilično neizvesno ali su Bruklin Netsi uspeli da savladaju Njujork Nikse rezultatom 112:110.

Džejms Harden i Kevin Durent su dominirali na ovoj utakmici, popularni "Brada" upisao je 34, a "Slim Riper" 27 poena.

U ekipi Niksa je najbolji bio novi startni plejmejker Alek Burks sa 25, dok je Džulijus Rendl imao 24. 

Što se tiče ostalilh mečeva, Memfis je na gostovanju savladao Toronto 98:91 uz 28 poena Džereta Džeksona i 23 poena Dezmonda Bejna.

Ekipa Portlanda savladala je Detroit sa 110:92, a Si Džej Mekolum je imao 28 poena, dok je sa druge strane najefikasniji bio Kejd Kaningem sa 26. 

Tim Los Anđeles Lejkersa uspeli su da savladaju Sakramento bez favorizovanog Lebrona Džejmsa u ekipi, a na kraju je bilo 117:92. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading