LEGENDA GRMI: Željko Obradović digao region na noge!

Autor:

Sport

30.11.2021

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Rebrača hvalio svog bivšeg trenera.

LEGENDA GRMI: Željko Obradović digao region na noge!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Bivši reprezentativac i legenda Partizana, Željko Rebrača govorio je pohvalno o trenutnoj situaciji u Partizanu i o treneru koji je mnogo uticao na njegovu karijeru, Željku Obradoviću.

- Dugo sam sarađivao sa njim, dve godine u Benetonu, dve u Partizanu, dve Panatanaikos, plus reprezentacija. Razumem zašto se vratio, osvojio je devet evropskih titula, prvi sledeći trener ima četiri. Ovo mu je novi motiv. Potpisao je ugovor na tri godine i želi da napravi rezultat u Partizanu.

- Vidim da je podigao region na noge, gledanost je skočila, odlična je atmosfera na utakmicama, čak sam i ja išao nekoliko puta da ga gledam, odmah sam se prisetio rada sa njim kada je razgovarao sa Smailagićem.

- Željko živi košarku, stalno priča o njoj. Nije lak karakter, košarkaški gledano, traži od tebe maksimum. Da nije bilo Obradovića, ja ne bih upola postao ovakav košarkaš. Mnogo je zaslužan za moju karijeru. Voleo sam njegov oštriji pristup, mada i on bira igrače koji mogu da shvate njegov mentalitet - izjavio je Rebrača.

Naravno, neizbežna tema bila je i reprezentacija sa posebnim akcentom na Nikolu Jokića.

- Sa neke strane razumem ljutnju navijača, ali sa druge, jednim delom mogu i da razumem Jokića. Nije mu bilo lako. Odigrao je dve sezone spojeno, 40 minuta po meču, težak je to ritam treba uzeti i to u obzir - smatra Rebrača.

Republika

Foto: instagram.com/filip_rebraca

Željko Rebrača sa naslednikom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bole

30.11.2021 16:33

Bruka si, Rebarac. Nikada se nećeš vratiti u ljudsko obličje.