VOZI, MIŠKO! Poznati srpski menadžer isprozivao Partizan i Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

30.11.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović, uživo je na Floridi posmatrao meč Majami Hita i Denver Nagetsa u kome je Nikola Jokić vodio tim iz Kolorada do pobede rezultatom 120:111.

VOZI, MIŠKO! Poznati srpski menadžer isprozivao Partizan i Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Srpski košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović

Ražnatović je pre nekoliko dana bio gost podkasta "Biznis priče" koji je "svetlost dana" ugledao u ponedeljak, a tom prilikom je još jednom potvrdio da Jokić ne bi bio to što jeste da je otišao u Crvenu zvezdu ili Partizan:

- Nikola je bio mlad, fizički slab i trebalo ga je čekati. Da je završio u Zvezdi ili Partizanu a ne u Megi, to mu se tamo ne bi desilo. Ne bi ga tamo čekali. Ali ih ne treba osuđivati zbog toga, pa oni moraju da pobeđuju. Ne mogu Zvezda i Partizan da trpe tamo nekog klinca mesec dana da napravi četiri loše utakmice jer navijači prave pritisak - rekao je Ražnatović i dodao:

Republika

Foto: Starsport

 

- A taj pritisak je sve veći razvojem društvenih medija. Oni imaju taj drugačiji koncept i zbog toga sve teže uspevaju da izbace neke igrače, jer su primorani da jure rezultate. Ne možeš da juriš rezultate, a da daš Miciću da sa 16 godina bude prvi plejmejker ili Jokiću sa 18 da bude centar. To je nemoguće. Mega je to mogla i uvek će moći.

Govoreći o Megi, Ražnatović objašnjava kako je taj klub opredeljen da pruži šansu mladim igračima.

- Kad pogrešiš niko ti ne skine glavu i ne uđeš u igru tek kroz dve nedelje, nego izađeš napolje i uđeš kroz 2-3 minuta. Ako želiš da se igrači razvijaju i ako imaš igrače koji su tu sa 18-19 godina, ti moraš da znaš da će oni da prave gluposti. Racionalni momenti, barem kod mene, pobede tu trenutnu nervozu. Mnogi to ne uspevaju da urade -  zaključio je  Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading