CECA ZAGRMELA U NBA: Dončić kao Ibra! Dok je Luka na parketu slušaju se samo SRPSKI HITOVI (VIDEO)

Autor:

Sport

29.11.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjih nekoliko godina imali smo prilika da na raznim sportskim događajima imamo priliku da pri zagrevanju igrača čujemo pesme spskih pevačica. Zbog legendarnog švedskog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, nekoliko puta se na San Siru u Milanu čula pesma "Jutro je" Nade Topčagić, a sada je pesma Svetlane Cece Ražnatović odjekivala i halom NBA lige.

CECA ZAGRMELA U NBA: Dončić kao Ibra! Dok je Luka na parketu slušaju se samo SRPSKI HITOVI (VIDEO)

Foto: YoutubePrintscreen/MLG Highlights

Luka Dončić

Naime, zahvaljujući Luki Dončiću i njegovom saigraču Bobanu Marjanoviću, srpska muzika osvaja NBA ligu.

Prethodnih godina su i neke druge NBA zvezde sa ovih prostora, poput Nikole Jokića ili Jusufa Nurkića puštale narodnjake amerikancima, ali Dalasov tandem se u tome najviše ističe.

Pred meč koji je Dalas igrao protiv Vašingtona, slovenački košarkaš se zagrevao iz Cecin hit "Lepi grome moj".

Dok su igrači oba tima obavljali poslednje pripreme pred meč, u praznoj hali Dalas Maveriksa jasno su se čuli stihovi poznate srpske pesme.

 

 

Do sada su skoro svi iz NBA lige, zavljajući Dončiću i Bobiju uspeli da čuju srpske hitove kao što su "Zidovi" Dare Bubamare, "Miki, Milane" Vere Matović, "Zaboravi broj" Nataše Đorđević, "Anonimna" Slobe Vasića, "Koktel ljubavi" Nedeljka Bajića i mnoge druge....

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading