Trener Klipersa otkrio ŠTA TEA NAJVIŠE NERVIRA!

Autor:

Sport

18.12.2017

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo je Miloš Teodosić bio odsutan zbog povrede, propustio je ukupno 22 utakmice zbog povrede i sada je veoma gladan mečeva. Njegov trener Dok Rivers kaže da je košarkaš koji voli da preuzima odgovornost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Teov doprinos u igri Klipersa se itekako primeti

Međutim, od povratka na teren Teo ima limitiranu minutažu, a Rivers mu dozira minutažu i uvodi ga sve više u sistem nakon neugodne ozlede. Dok Rivers kaže da Tea posebno nervira što ne dobija veću minutažu.

- Miloš je pravi igrač! Na kraju utakmice on će da uradi velike stvari za tebe. Uradio je to pre neko veče. Samo mi ga je žao što baš kada ga krene, posle dve utakmice, u trećoj moramo da ga odmorimo. Trenutno je na „restrikciji minuta“ što ga dovodi do ludila - objasnio je Rivers šta nervira Teodosića.

Teo se na meču protiv Vašingtona pre nedelju dana vratio na teren, jedan susret je već rešio pogotkom pri kraju utakmice, a Klipersi su počeli mnogo bolje da igraju sa njim na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading