AMERIKANCI IZBEGLI VELIKU BRUKU: Kuba bacila SAD na kolena, ali je u poslednjim sekundama spasao ZABORAVLJENI NBA AS (VIDEO)

Autor:

Sport

29.11.2021

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnje FIBA kvalifikacije za predstojeće Svetsko prvenstvo u košarci donele su bezbroj iznenađenje. Jedno od onih najneprijatnijih svakako je sinoć u poraz reprezentacije Srbije u Belgiji, nakon gotovo dobijene utakmice. Ipak, ono najveće iznenađenje je za dlaku izbegnuta.

AMERIKANCI IZBEGLI VELIKU BRUKU: Kuba bacila SAD na kolena, ali je u poslednjim sekundama spasao ZABORAVLJENI NBA AS (VIDEO)

Foto: TwitterPrintscreen

Košarkaška reprezentacija Amerike

Naime, košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država sinoć je, na jedvite jade, uspela da savlada selekciju Kube.

Aktuelni Olimpijski šampion se okupio u čudnom sastavu, a u prvom meču novembarskih kvalifikacija jedva su izvojevali pobedu.

Kuba je pala posle velike drame u meksičkom gradu Čivav, rezultatom 95:90 (27:37, 33:16, 13:24, 22:13), a lako je moglo da ode i u drugom smeru.

Pred poslednju četvrtinu vodila je Kuba (77:73), međutim pobedu najjačoj svetskoj reprezentaciji doneo je doneo Ajzeja Tomas, bivši učesnik Ol-stara.

Na svega 20 sekundi do kraja SAD je vodila 90:88, tada je Tomas preuzeo odgovornost i šutnuo je trojku preko čuvara i pogodio .

Kubanci su u nastavku bili nemoćni da se izbore sa ovom prednošću.

 

 

Najefikasniji igrač u timu SAD bio je upravo Tomas sa 21 upisanim poenom, a pratili su ga i Bouen i Džonson koji su dodali po 16, dok je sa druge strane prednjačio Rivero sa 34.

Takođe, na meču je nastupio i Emanuel Teri, bivši košarkaš beogradske Crvene zvezde, koji je upisao jedan poen za SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading