NJEGOVA LJUBAV PREMA SRBIJI NIKADA NIJE BILA UPITNA! Mogao je da nastupa za Hrvatsku, a danas je NAŠ heroj! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.11.2021

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Jagodić-Kuridža bio je prvi Srbin koji j enakon rata nastupao za Cibonu.

NJEGOVA LJUBAV PREMA SRBIJI NIKADA NIJE BILA UPITNA! Mogao je da nastupa za Hrvatsku, a danas je NAŠ heroj! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nekadašnji igrač Crvene zvezde, a sada košarkaš Budućnosti se našao na spisku selektora Svetislava Pešića za utakmice protiv Letonije i Belgije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

- Osećaj je dobar. Svi počinjemo da treniramo da bismo jednog dana zaigrali za svoju zemlju, tako i ja. Ja sam sa 34 godine prvi put tu. Neki najbolji igrači ne mogu da se odazovu zbog klupskih obaveza, mi neki koji smo u drugom, trećem redu smo dobili šansu. Ništa to ne mora da znači. Treba da prihvatimo to maksimalno i da probamo da dobijemo ova dva meča, posle ćemo videti šta dalje - rekao je Marko Jagodić Kuridža srpskim novinarima pre mečeva.

Republika

Foto: Starsport

Marko Jagodić-Kuridža u dresu Crvene zvezde

Na susretu sa Letonijom je postao heroj, jer je pogodio slobodno bacanje koje je donelo prevagu na kraju i naša reprezentacija je slavila rezultatom 101:100.

Svojevremeno je dok je nastupao za Cibonu dobio pitanje za koju bi reprezentaciju zaigrao, Hrvatsku ili Srbiju. Odmah se opredelio za Srbiju. Ali kada se vidi njegovo poreklo jasno je da je to bila jedina opcija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading