PEŠIĆ ODMAH NAŠAO ZAMENU: Među "orlove" sletela mlada košarkaška zvezda!

Autor:

Sport

27.11.2021

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška repreznetacija Srbije, nakon tesne pobede nad ekipom Letonije (101:100), putuje u Belgiju, gde će predvođena Svetislavom Pešićem, u Monsu, odmeriti snage sa domaćom selekcijom.

PEŠIĆ ODMAH NAŠAO ZAMENU: Među "orlove" sletela mlada košarkaška zvezda!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Srbija bi pobedom overila prvo mesto u grupi nakon uvodnom kvalifikacionog prozora.

- Belgija je ekipa koja igra dugo zajedno, vrlo disciplinovano i dobro organizovano. Imaju veći broj igrača sa velikim iskustvom, koji igraju u Izraelu, Grčkoj, Španiji i koji znaju da igraju - rekao je Pešić za sajt KSS-a.

Novoizabrani selektor je takođe istakao da je pobeda protiv Letonije bitna za ovaj mlad tim Srbije, koji ima potencijal.

- Pobeda u prvom kolu je bila dobra za naš tim koji nema to iskustvo kao Belgija, ali mislim da imamo veći potencijal. Naravno, taj potencijal i talenat treba pokazati.

Foto: Starsport

 

Dotakao se selektor i povrede mladog  Alena Smailagića koji će zbog problema sa skočnim zglobom morati da propusti ovaj reprezentativni meč.

Umesto njega, nacionalnom timu se priključio mladi i talentovani Filip Petrušev

- Smailagić neće moći da igra zbog povrede, zbog toga smo reagovali i priključili Petruševa. Videćemo koliko ćemo moći da na njega računamo, jer je praktično došao sinoć, danas će trenirati sa ekipom. Njega smo pozvali ne samo zbog ove utakmice koja je izuzetno važna, nego jer je on jedan od igrača na koje moramo u budućnosti da računamo - naveo je Pešić.

Foto: Starsport

Filip Petrušev

Utakmica Belgija - Srbija na programu je u nedelju 15.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading