RADONJIĆ GOVORIO NAKON PORAZA: Poznato stanje Nikole Kalinića!

Autor:

Sport

26.11.2021

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da je Uniks bio prejak za njegov tim ove večeri, a povredu Nikole Kalinića nije mogao da precizira.

RADONJIĆ GOVORIO NAKON PORAZA: Poznato stanje Nikole Kalinića!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

Ruski sastav je bio fenomenalan u Beogradu. Letele su trojke u obruč Crvene zvezde za konačnih 78:98 i šestu uzastopnu pobedu Uniksa.

- Oni su u sjajnoj formi već neko vreme. Pobede koje su napravili u poslednje vreme su pokazali da nas čeka težak zadatak i da igramo protiv sjajnog tima. Savladali su Milano prošle nedelje sa skoro 30 razlike i imaju pravo da budu optimisti, a to nam je ovo veče i prikazalo. Igrali su sjajan meč od početka, napadački su znalački valorizovali sve. Nismo uspeli da iskontrolišemo taj kvalitet, što ostaje dodatno da se analizira, ali moramo gledati naše greške i da pronalazimo razloge naše slabe odbrane - kazao je Dejan Radonjić.

Potom je još malo analizirao dva tima.

- Atletski su sjajna ekipa. Mi smo postigli dosta koševa kada pogledamo u neke prošle utakmice, što je vrlo čudno u odnosu na dešavanja na terenu. Igrali smo mečeve i sa 60 poena u Evroligi, a sada skoro 80. Možda je moglo da se priđe bliže i konkretnije. Imali smo i tri poena razlike i šansu da poentiramo pod košem. Nismo to uradili - naveo je.

Govorio je i o aktuelnom stanju u rosteru i potencijalnom povratku Erona Vajta u narednim utakmicama. Amerikanac se pred Uniks zagrevao sa saigračima po prvi put ove sezone...

- Juče smo odradili prvi trening sa ovom ekipom koja je danas izašla na parket... Konstantno su nam ispadali igrači, vraćali se, pa opet tako... Da ne pričam o stepenu uigranosti, to je valjda jasno. Eron Vajt će sledeće nedelje početi da trenira sa ekipom, pa ćemo proceniti kada će se vratiti.

U finišu susreta povredu je doživeo Nikola Kalinić, ali je još upitno da li je u pitanju nešto ozbiljnije ili pak ne.

- Možda imamo i povredu Kalinića i možda se dese i neke nove stvari u hodu. Radi se o skočnom zglobu, ali ćemo preciznije znati kasno večeras ili tokom sutrašnjeg dana - završio je crnogorski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading